Prvi trening škole O.D.H.A. School

The healer is the healed

Školu O.D.H.A. (Osho Divine Healing Arts School) utemeljio je J. M. Pereira de Matos, Prashantam,2001. godine. Škola je nastala kao rezultat njegovog tridesetogodišnjeg istraživanja na polju umjetnosti ozdravljivanja i osnovna postavka škole koja pokreće sve aktivnosti glasi: ONAJ KOJI OZDRAVLJUJE JE OZDRAVLJEN.

Zato ova škola trenira one koji ozdravljuju.
Studenti imaju priliku usvojiti tehnike samoozdravljenja i postići trajno blagostanje tijela, uma i duše.

Vi ćete prvi imati koristi od onog što naučite u Divine Healingu (Božanskom ozdravljivanju). Potom ćete se, prirodno, naći u situacijama u kojima će dugi ljudi tražiti od vas pomoć, vodstvo i tretman. Ovo je škola za svakoga tko želi naučiti meditirati, živjeti zdrav život bez stresa i izraziti svoju kreativnost u svakom aspektu života.

Prashantam

Trogodišnji program

O.D.H.A. School

Trogodišnji trening baziran je na četiri temeljna stupa: dodir, pokret, ishrana i meditacija. Na prvoj godini treninga počinjemo raditi s fizičkim tijelom, učimo i vježbamo drevnu tehniku shiatsu-pritisak prstom. Kreiramo stanje relaksacije, uspostavljamo prirodni protok i pravilnu raspodjelu vitalne energije u tijelu i time tijelu vraćamo sposobnost samo-ozdravljenja.

Pokret je važan dio svakog od tri treninga. U prvom ćemo naučiti i vježbati Osho Divine Healing Exercises (vježbe s disanjem), plesati, šetati kroz prirodu. Nourishment uključuje specifičnu prehranu jednako kao i prijateljstvo među studentima, smijeh i zagrljaje.

Prakticirajući razne tehnike meditacije razvit ćemo svjesnost koja će se očitovati u kvaliteti našeg svakodnevnog života i našeg Divine Healing-a. Po završetku treninga svaki student je sposoban dati klijentu shiatsu masažu cijelog tijela.

Prvi trening O.D.H.A škole

Postanite certificirani praktičar Divine Healinga

Lokacija: Vimal Akademija, Put kroz selo 3c, Moslavačka Slatina, Popovača
Datum: 25.7.-1.8. 2021.
Kotizacija: 350 eura

Organizator: Udruga Promjena, udruga za promicanje zdravlja i zdravog načina života
Predsjednica – dr. Ljiljana Lulić Karapetrić,
Tel: 098 301 812
Web: www.udruga-promjena.hr

Voditeljica: dr. Magdalena Nardelli Kovačić,
Tel: 099 653 22 72
Web: naucizivjetizdravo.com